17. TRADEMASTER YATIRIM LİGİ BAŞLIYOR!

17.sini düzenlenecek olan TradeMaster Yatırım Ligi 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve 7 Haziran 2024 Cuma günü sona erecektir. Yarışma toplam 5 hafta sürecektir. Öğrencilerin 2’şer kişilik gruplar halinde katılması gerekmekte olup bireysel başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışmanın katılım koşullarına https://trademaster.com.tr/kampus/trademaster-yatirim-ligi-yarisma-kurallari adresinden ulaşabilirsiniz.

Yarışmaya katılacak tüm gruplarda yer alan öğrencilere ait iletişim bilgilerinin (grup adı, ad/soyad, e-posta, telefon) ekte katilimci-bilgileri-formati.xlsyer alan Excel formatına uygun olarak toplu bir şekilde 25 Nisan 2024 Perşembe mesai bitimine kadar Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Murat Anıl MERCAN'a (mamercan@yildiz.edu.tr)  e-posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Grup adlarında boşluk ve Türkçe karakter kullanılmaması gerekmektedir.

Önemli Not: Yarışma platformuna kayıt linki, öğrencilerin iletmiş olduğu listelerde belirttikleri e-posta adreslerine gönderilecektir. Yarışmaya katılım için platforma kayıt olunması şarttır. Yarışmanın başlangıç tarihine kadar kendisine e-posta ulaşmayan öğrencilerimizin, tmkampus@isyatirim.com.tr adresine başvurması gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

17.-trademaster-poster-1.png

katilimci-bilgileri-formati_0.xls