Fakültemizde TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik.

TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında İşletme Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Proje önerilerini konuştuk.

TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında İktisat Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Proje önerilerini konuştuk.

TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Proje önerilerini konuştuk.