Yıldız Teknik Üniversitesi Takımı "CFA Institute Research Challenge" Finalinde..

Dünyanın en saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society'nin ev sahipliğini yaptığı 13. CFA Investment Research Challenge yarışmasına katılan 19 üniversite ve 23 takım arasında, Yıldız Teknik Üniversitesi takımı finale kalan ilk 5 üniversite arasında yer aldı. Üniversitemiz; Galatasaray Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve yurt dışından UAE  ile finalde yarışacak.
Akademik mentörlüğünü üniversitesimiz İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve Finans Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CFGS) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Kutlu Furtuna ile endüstri mentörlüğünü Akbank Araştırma Müdürü Bora Tezgüler'in yaptığı; İşletme bölümünden Buse Aktaş (takım kaptanı) ve Hakan Uçan, İktisat bölümünden Mustafa Sert ve Ece İpekdağ'dan oluşan Yıldız Teknik Üniversitesi Takımı, Logo Yazılım A.Ş. üzerine hazırladığı yatırım raporu ile finale kalmaya hak kazandı.
Bu yıl ilk kez yarışmaya katılarak üniversitemizi finalde temsil etme başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, 26.02.2021'de düzenlenecek CFA Investment Research Challenge Türkiye finalinde başarılar diliyoruz.