AFAD-Afet ve Acil Durum

AFAD-Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Sn. Dr. Mehmet Güllüoğlu konuğumuz oldu. Güllüoğlu, Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün davetlisi olarak Prof. Dr. Murat Demircioğlu Konferans Salonunda Afet ve Acil Durum riskinin azaltılması konularına vurgu yaparken, afet durumlarında yapılan acil yardımların uluslararası ilişkiler boyutunu da örnekler vererek açıkladılar. Programımıza Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Galip Cansever de katıldılar.