Hollanda Ataşesi Konuğumuz Oldu

İstanbul'daki Hollanda Konsolosluğu'ndan Ataşe Rory Nuijens ile Tomas Van Gorp ve Yavuz Selim Yaşar konuğumuz oldular. Fakültemizde gerçekleştirdiğimiz toplantıya Gemi İnşaat Fakültesi Dekanı Hüseyin Yılmaz ve Yardımcısı Yasin Üst, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Sezgin Bakırdere, EE Fakültesi Dekan Yardımcısı Akın Delibaşı, Kimya Metalurji Fakültesi Dekan Yardımcısı Salih Karasu ile Fakültemiz Bölüm Başkanları Salih Durer ve Murat Donduran, Dekan Yardımcıları Halil Emre Akbaş ve Arzu Karaman Akgül ve İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Meral Uzunöz'ün katıldılar. Toplantıda Hollanda ile yapılabilecek işbirlikleri ve bilimsel çalışmalar konuşuldu. İlk aşamada Gemicilik ve Aviation konularında olmak üzere Gıda,plastik, elektrik elektronik ile işletme ve ekonomi alanlarında yararlı işbirliklerinin gerçekleşebileceği konusunda görüş birliğine varıldı. Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.

1522935314_IMG_7883.JPG
,1522935314_IMG_7887.JPG