"18th International Strategic Management Conference" University of National and World Economy ev sahipliğinde 06-08 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

YTÜ 2022 Akademik Performans Ödül Töreninde ödül alan tüm akademisyenlerimizi tebrik ediyoruz.

Fakültemiz 2022 Akademik Performans değerlendirmesinde ilk 5 fakülte arasına girdi. Emeği geçen tüm akademisyenlerimize teşekkür ediyoruz.

Fakültemizin Akademik Genel Kurulu 24.01.2023 tarihinde Üniversitemiz Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni.

Üniversitemizden Stratejik İş Birliği

Yıldız Teknik Üniversitesi ile Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş arasında üniversite-iş dünyası iş birliği kapsamında protokol imzalandı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında, banka çalışanlarının İşletme Yönetimi tezsiz yüksek lisans programlarında eğitim alması kapsamındaki iş birliği protokolü 13 Ekim Perşembe günü Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin Çayırova Bankacılık Üssü'nde düzenlenen imza töreni ile gerçekleştirildi.

Törende özellikle Dijital Dönüşüm ve Dijital Bankacılık alanlarında ortaklaşa geliştirilecek projeler üzerinde de mutabakat sağlandı.

“7. All Azimuth Küresel Uluslararası İlişkiler Çalıştayı: Daha İyi Bir Disiplin Nasıl İnşa Edilir?

Fakültemizin 2022-2023 Akademik Yıl Açılış Töreni

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vilayet Veliyev Fakültemizi ziyaret etti.

Akademik Ödül Töreni Hk.

Yıldız Teknik Üniversitesi 2021 Yılı Akademik Ödül Töreni’nde ilk kez hazırlanan akademik performans karnesine göre fakültemiz 2021 yılında gösterdiği performans ile fakülteler arasında ikinci olarak ödülünü almıştır.

Fakültemizin bu ödülü almasında gerek akademik yayınlarıyla gerekse proje ve patent çalışmalarıyla katkı sağlayan tüm öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.
Abone ol