Ana içeriğe atla

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listesi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için  Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listesi aşağıda sunulmuştur. Asil adayların 19 –21 Ağustos  2019  (Pazartesi- Çarşamba) tarihleri arasında mesai bitimine kadar tüm belgelerini Dekanlığa teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Boş kalan kontenjanlara yedek adayların kayıtları 22 Ağustos 2019 Perşembe günü, mesai bitimine kadar yapılacaktır.

 

 

KURUMLARARASI KAYIT İÇİN İSTENİLECEK BELGELER :

*NÜFUS CÜZDANININ ASLI VE ARKALI ÖNLÜ FOTOKOPİSİ: (Nüfus cüzdanınızın aslı, fotokopisi ile karşılaştırılarak kontrol edildikten sonra iade edilecektir)

*3 ADET FOTOĞRAF: (4.5x6) ebadında çağdaş kıyafetle (sakalsız ve koyu gözlüksüz) ve son altı ay içinde çekilmiş fotoğraf. Fotoğrafların arka yüzüne mutlaka ad, soyad ve üniversite öğrenci numarası yazılmalıdır.

*ÖĞRENCİ KAYIT BİLGİLERİ FORMU: İlan sayfasına bir örneği konmuştur. Kayda gelirken formun eksiksiz olarak doldurulmuş olması gerekmektedir.

 

ÇİFT ANADAL  KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Çift Anadal kaydı için Dilekçe: Kayıt hakkı kazanan öğrenciler Çift Anadal kaydının yapılmasını istediklerini belirten bir dilekçe yazarak bu dilekçeyi kayıt sırasında kayıt görevlisine vereceklerdir.

2- Nüfus Cüzdanı fotokopisi: Nüfus cüzdanının arkalı-önlü fotokopisi alınarak kayıt sırasında kayıt görevlisine verilecektir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için  Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listelerini görmek için üzerilerine tıklayınız.

ÇİFT ANADAL SONUÇLARI 

İKTİSAT BÖLÜMÜ(%30 İNGİLİZCE)

İKTİSAT  İNGİLİZCE BÖLÜMÜ( iNGİLİZCE)

İŞLETME BÖLÜMÜ(%30 İNGİLİZCE)

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ(%30 İNGİLİZCE)

KAYIT FORMU