2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için  Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listesi aşağıda sunulmuştur. Asil adayların 18–20 Ağustos  2020  (Salı- Perşembe) tarihleri arasında mesai bitimine kadar tüm belgelerini Dekanlığa teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Boş kalan kontenjanlara yedek adayların kayıtları 21 Ağustos 2020  Cuma günü, mesai bitimine kadar yapılacaktır.

NOT: Kurumiçi Yatay Geçiş başvuruları incelenmiş olup,  başvuru şartını sağlayan aday bulunmamıştır.

Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların kayıt işlemleri:

• Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazananların aşağıda belirtilen belgeleri kayıt tarihlerinden önce hazırlayarak başvuru yaptıkları Bölümün bağlı bulunduğu Fakülte Dekanlığına e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

• Kayıt Belgelerinin gönderilmesi ve kayıt ile ilgili iletişimde kullanılacak e-posta adresleri aşağıda belirtilmiştir.

Fakülte

KAYIT İÇİN FAKÜLTE E-POSTA ADRESİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

iibgecis@yildiz.edu.tr

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1.Dilekçe: En son sayfada verilen dilekçe örneği kayıt yaptıracak öğrenci tarafından doldurularak (ıslak imzalı) diğer belgeler ile birlikte e-posta aracılığı ile ilgili Fakülte Dekanlığına iletilecektir.

2.Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınan yazıya göre yatay geçişi kabul edilen öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belgeyi yatay geçiş yapacakları üniversiteye ibraz etmelerinin uygun görüldüğü bildirilmiştir.

3.Ders İçerikleri: Sadece öğrenim görülen sınıfları gösteren ders içeriği yeterli olacaktır. Öğretim planı ve ders içeriği farklı belgelerdir. Ders içerikleri yabancı dilde olanların, kayıt hakkı kazanmaları durumunda öğrenim gördükleri yükseköğretim kurumundan veya noterden onaylı Türkçesini kayıt için göndermeleri gereklidir).

ÇİFT ANADAL  KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Kayıt hakkı kazananların aşağıda belirtilen belgeleri kayıt tarihlerinden önce hazırlayarak başvuru yaptıkları Bölümün bağlı bulunduğu Fakülte Dekanlığına e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Fakülte

KAYIT İÇİN FAKÜLTE E-POSTA ADRESİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

iibgecis@yildiz.edu.tr

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Çift Anadal kaydı için Dilekçe: Kayıt olunacak Bölümün Fakülte Dekanlığına e-posta ile gönderilecektir. Dilekçe örneğine ilerleyen sayfalarda yer verilmiştir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için  Fakültemize Çift Anadal ve Kurumlararası Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listelerini görmek için üzerilerine tıklayınız.

İKTİSAT BÖLÜMÜ(%30 İNGİLİZCE)

İKTİSAT  İNGİLİZCE BÖLÜMÜ( iNGİLİZCE)

İŞLETME BÖLÜMÜ(%30 İNGİLİZCE) 2.SINIF

İŞLETME BÖLÜMÜ(%30 İNGİLİZCE) 3.SINIF