Cumhurbaşkanlığı “Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu” üyesi, Türkiye sevdalısı düşünür ve yazar Sn Alev Alatlı; YTÜ-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün davetlisi olarak öğrencilerimiz ve bizlerle bir araya gelerek konferans verdiler. Modernizm ve Postmodernizm konularını ve bu bağlamda dünyada olup bitenleri muhteşem bir biçimde anlattılar. Konferans soru-cevap bölümü ile son buldu. Konferansın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin konferansın sonunda II. Abdülhamit tarafından kurulan ve halen faaliyette olan Yıldız Çini ve Porselen Fabrikasında üretilen özgün bir çini tabak hediye ettiler. Sn. Alev Alatlı'ya teşekkür ederek sağlıklı ve güzel günler dileriz.