2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemize Ek Madde- 1 Merkezi Yerleştirme Puanı Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listesi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı için  Fakültemize Ek Madde- 1 Merkezi Yerleştirme Puanı  Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların listesi aşağıda sunulmuştur.

Asil adayların 01–03 Eylül  2021  ( Çarşamba-Cuma ) tarihleri arasında mesai bitimine kadar tüm belgelerini Dekanlığa  iletmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Ek Madde- 1 Merkezi Yerleştirme Puanı Yatay Geçiş Yolu ile kayıt hakkı kazananların kayıt işlemleri:

• Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazananların aşağıda belirtilen belgeleri kayıt tarihlerinden önce hazırlayarak başvuru yaptıkları Bölümün bağlı bulunduğu Fakülte Dekanlığına e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

• Kayıt Belgelerinin gönderilmesi ve kayıt ile ilgili iletişimde kullanılacak e-posta adresleri aşağıda belirtilmiştir.

KAYIT İÇİN FAKÜLTE E-POSTA ADRESİ

iibgecis@yildiz.edu.tr

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Kayıt İçin Dilekçe: En son sayfada verilen dilekçe örneği kayıt yaptıracak öğrenci tarafından doldurularak (ıslak imzalı) diğer belgeler ile birlikte e-posta aracılığı ile ilgili Fakülte Dekanlığına iletilecektir.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

SONUÇLAR

İKTİSAT BÖLÜMÜ (%30 İNGİLİZCE ) VE İNGİLİZCE İKTİSAT BÖLÜMÜ  SONUÇLARI

İŞLETME BÖLÜMÜ (%30 İNGİLİZCE ) VE  İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ   SONUÇLARI

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ (%30 İNGİLİZCE ) SONUÇLARI

NOT:Sonuç listelerinde isimleri yer almayan adayların red gerekçeleri online başvuru sisteminde belirtilmektedir.